Technologia chłodnicza żywności : podręcznik dla technikum
Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania: 1991
Mrożonki technologia, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia chłodnicza żywności : podręcznik dla technikum
ISBN
83-02-04436-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1991
Objętość
454, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664.8/.9:621.56/.59](075.3)
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [456]. Bibliogr. s. [456].
Dla kl. II - IV tech. zawodowego.
020
%a 8302044369
080
%a 664.8/.9:621.56/.59](075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Technologia chłodnicza żywności :
%b podręcznik dla technikum /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1991
%e (Pozn. :%e (Pozn. :
%f ZG).%f ZG).
300
%a 454, [2] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. [456].%a Bibliogr. s. [456].
521
%a Dla kl. II - IV tech. zawodowego.
650
%a Mrożonki
%x technologia
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-04436-9
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 23451
Sygnatura: 66/68
Sygnatura: 66/68
Status: Do wypożyczenia